ویدیوهای برتر
با حضور آقایان گودرزی و نعیمائی
ماه مبارک رمضان
ماه مبارک رمضان
ماه مبارک رمضان
در این جلسه تحلیلی در خصوص چرایی بروز نا آرامی در انسان و شناخت تعریفی از معنای واقعی آرامش ارائه می گردد
شاخصه های یک همسر خوب در زندگی زناشویی موضوعی است که در این قسمت مورد توجه قرار می گیرد
رمز و راز زندگی - بخش هشتم
رمز و راز زندگی - بخش دوازدهم
سکانسی اخلاقی از الکاچینو
علت نارضایتی بشر در زندگی چیست ؟ و رخدادها و حوادث زندگی برای ما چه پیامی دارد ؟ آیا جهان ما معیوب است ؟ آیا رنجهایی که ما در زندگی تحمل می کنیم بیانگر نقص در خلقت جهان هستی نیست ؟ جایگاه عرفان و معنویت در تحلیل رخدادها چیست ؟ در این ویدئو به این مباحث پرداخته می شود
قابل توجه والدین
اهمیت مهرورزی عاشقانه با همسر بر اساس روایات اسلامی
در حدود سال 559 پیش از میلاد کوروش پس از مرگ کمبوجیه بر تخت سلطنت انشان تکیه زد. تاجدار جدید پارس ابتدا با بابل روابط سیاسی برقرار نمود و در عین حال تلاش کرد روابط دوستانه ای با اقوام شرق و شمال شرقی انشان داشته باشد. کوروش اولین شاهی نبود که رویای حکمرانی به دنیا را در سر داشت؛ اما او اولین پادشاهی بود که با تیز هوشی سرشار از تقدیر به سمت این رویا حرکت کرد. مرزهای ایران در غرب به دریای مدیترانه و در شرق به حدود هند رسید و به این ترتیب بزرگترین امپراتوری جهان باستان متولد شد
... تا زمانی فرا رسید که جاندارانی شبیه به انسان آغاز به راه رفتن با دو پا نمودند. احتمالاً این بشرها از شمپانزه ها و گوریل ها و بقیه جانداران اولیه منشعب و جهش یافته اند. در منابع اسلامی از این بشرها و انسانواره های قبل از آدم بنام بن، سن، جن، ناس، جان، حن، نسناس یاد شده است. در منابع غربی نیز از این بشرهای اولیه تحت عناوین انسان جاوه، پکن، نئاندرتال، کرومانیون، ساپینس و انسان دکتر لیکی یاد می شود. امام باقر (ع) فرمود: خداوند خلق کرد در روی زمین، هفت نوع که آنها از نسل آدم نبودند. خلق کرد آنها را از سطح خاک، پس ساکن کرد آنها را در زمین یکی پس از دیگری با عالم زیستی خودشان، سپس خداوند عزوجل آدم أبوالبشر را آفرید و ذریه و اولاد وی را از او آفرید. قرآن این بشرهای اولیه را «يُفْسِدُ فِيهَا وَيَسْفِكُ الدِّمَاءَ» می نامد: کسانی که بر روی زمین فساد و خونریزی کردند.
ارزش پدر را قدر بشناسیم
💥💥گریه، سومین رفتار اقتدار شكن خانم ها/دکتر حبشی
🎥#دکتر_حبشی
#گریه_خانم
کلام امیر المومنین علی علیه السلام
اکسیر
امام على عليه السلام:
سَلامَةُ العَيشِ فِي المُداراةِ
سلامتِ زندگى، در مدارا كردن است
غررالحکم حدیث4
ازدواج موفق هم بحران داره ولی دو طرف بلدن چه شکلی حلش کنن...
...اگه زن بگیرم چطور میشه؟!
نگاهی به کمدیهای اخلاقی دهۀ شصت
طعمی بسیار خوشمزه و لذت بخش
آشور به زبان باستان Ashur) ، Ashshur،(Assur کشور باستانی درشمال بین النهرین بود و در همسایگی تمدن های جنوبی سومر، آکد و بابل قرار داشت. آشوریان از قبایل سامی بودند و در طول تاریخ قدرت آشور تقریبا همیشه به موفقیت نیروهای نظامی آن بستگی داشت. حضرت یونس در نینوا مبعوث می شود. آشوريان پس از يونس و در قبال ايمان شان مدتی برخوردار از وفور نعمت در جامعه الهي و مورد تاييد خداوند می گردند.
خانواده و ازدواج موفق _2
استاد حورایی
تجربه یک هموطن مهاجر پس از ۱۵ سال تجربه
کلام امیر المومنین علی علیه السلام
قبل از ازدواج به این نکات توجه کنید
قابل توجه آقایان
در روایات اسلامی، "عاق اولاد" به معنای کوتاهی والدین در انجام وظایف خود نسبت به فرزندان و بیتوجهی به حقوق آنها است. امام صادق (ع) میفرمایند: "خداوند به پدرانی که به فرزندانشان ظلم میکنند، نظر رحمت نمیافکند." والدین موظف به تأمین نیازهای روحی، عاطفی، و مادی فرزندان، و تربیت دینی و اخلاقی آنها هستند. پیامبر اکرم (ص) فرمودهاند: "بهترین ارثی که پدران میتوانند به فرزندانشان بدهند، تربیت نیکو و ادب است." هرگونه کوتاهی در این امور، مصداق عاق اولاد است و پیامدهای سنگینی در دنیا و آخرت دارد.
افرادی که میگویند «دین من انسانیت است» معمولاً به این منظور اشاره دارند که رفتارهای اخلاقی و ارزشهای انسانی را به عنوان اساس زندگی خود قرار میدهند، بدون اینکه خود را به یک دین خاص محدود کنند. اما این دیدگاه با چند چالش مفهومی روبرو است.
نخست اینکه مفهوم "انسانیت" به تنهایی قابل تعریف دقیق و جامع نیست و بستگی به دیدگاه و فرهنگ هر فرد دارد. آنچه برای یک فرد انسانی و اخلاقی محسوب میشود، ممکن است برای دیگری غیرانسانی یا حتی مضر باشد. به عنوان مثال، در برخی فرهنگها یا جوامع، عدالت به معنای قصاص یا اجرای مجازات سخت است، در حالی که در دیدگاه دیگر، انسانیت به معنای بخشش و مدارا است. این اختلاف در تفسیر انسانیت، نشاندهندهی این است که "انسانیت" به خودی خود نمیتواند به عنوان یک نظام ارزشگذاری مستقل و جهانشمول در نظر گرفته شود.
علاوه بر این، "انسانیت" در بسیاری از موارد به طور ناخودآگاه از مفاهیم و اصولی بهره میبرد که در بستر ادیان و فلسفههای گوناگون شکل گرفتهاند. بنابراین، افرادی که از دین خود فاصله میگیرند اما همچنان به اصول انسانیت پایبندند، ممکن است بدون اینکه خود متوجه باشند، از میراث دینی یا فلسفی خاصی الهام گرفته باشند.
نهایتاً، با تکیه صرف بر "انسانیت" بدون چارچوب مشخصی، فرد ممکن است در مواجهه با مسائل پیچیده اخلاقی دچار سردرگمی شود، زیرا فاقد یک سیستم منسجم و پایدار برای تصمیمگیری است. در مقابل، ادیان معمولاً نظامی جامع و متعادل از اصول اخلاقی و قوانین ارائه میدهند که میتواند به عنوان راهنمایی برای رفتار فردی و اجتماعی عمل کند.
بنابراین، افرادی که معتقدند "دین من انسانیت است" باید به این نکته توجه داشته باشند که بدون یک تعریف روشن و جامع از انسانیت، و بدون در نظر گرفتن تفاوتهای فرهنگی و فلسفی، این دیدگاه ممکن است به جای هدایتگر بودن، بیشتر موجب ابهام و چالشهای اخلاقی گردد.
دکتر الهی قمشه ای