شورت ویدئو ایجاد کردن

چند نکته تربیتی مهم از خانم دکتر فردوسی

سمانه هادیان

0

0

21

در شب جمعه

ایمانا تی وی

0

0

4

⁣💌
دو مؤلفه مهم خوشبختی در دنیا و آخرت : یکی شادی و دیگری آرامش است

💚 تاکید قرآن و روایات بر این دو نکته حائز اهمیت است. اگر انسان نتواند خودش را شاد و آرام نگه دارد، نه سعادت دنیا را می تواند به دست بیاورد و نه سعادت آخرت را.

✅ممکن است ۵۰ سال نماز بخواند و بگوید: «اشهد ان لا اله الله/ وحده لا شریک له= شهادت می دهم من جز الله پروردگاری ندارم» اما ده دقیقه نمی تواند با این معشوق ارتباط بگیرد و با او راز و نیاز کند . در واقع ارتباطش با آسمان قطع است.

🔴۵۰ سال در مشهد زندگی می‌کند ولی یک بار هم نتوانسته با امام رضا صمیمی باشد. یک بار نشده که دلتنگ امام رضا بشود. چون عاشق خدا نشده است، دلش برای خدا تنگ نمی‌شود که بگوید: خدایا! الان دلم برای شنیدن صدایت تنگ شده. دوست دارم قرآن بخوانم یا قرآن بشنوم که ببینم تو چه می‌گویی؛ یا چند رکعت نماز بخوانم و با تو حرف بزنم یا دعا بخوانم.

✔ اصلاً چنین حالت های معنوی هم به او دست نمی دهد. چون همیشه مضطرب و هیچ وقت خودش را درست معنا نکرده است.

ایمانا تی وی

0

0

21

⁣ساندویچ سرد دو سوته😍😋

مواد لازم :
ران مرغ ۲ عدد
یا سینه مرغ
فلفل دلمه
خیارشور
جعفری
ذرت
نمک
فلفل
سیر
پیاز
مواد سس :
مایونز ۳ ق غ
ماست ۳ ق غ
آبلیمو
نمک

آشپزی

0

0

15

دکتر امیر مهرداد خسروی

Exirtv

0

0

12

⁣میخوای زندگیت
خوب باشه ؟
همه چیز به میل خودت پیش بره؟

به خدا خوش بین باش
خوش بین بودن یعنی چی؟
یعنی هر طور در مورد خدا فکر کنی ، خدا همون طور باهت رفتار میکنه.

🤍 اگر باور داری خداوند جز خیر برای تو چیزی نمی‌خواد ، جز خیر در زندگیت چیزی نمیبینی.

اگر باور داری خداوند، روزیت رو میرسونه، از جایی که گمان نداری میرسه .

💚 اگر باور داری خداوند حفاظت کننده، جسم و جان و فرزند و همسر و زندگی و کار و مال و خانواده همه چیزهای توست، همون طور میشه.

بیائیم زیرکی کنیم و هر چه باور عالی و خوبه، نسبت به خداوند داشته باشیم.


💚و او را از جایی که گمان ندارد روزی می‌دهد؛ و هر کس بر خدا توکّل کند، کفایت امرش را می‌کند؛ خداوند فرمان خود را به انجام می‌رساند؛ و خدا برای هر چیزی اندازه‌ای قرار داده است.

سوره طلاق آیه 3🍃

ایمانا تی وی

0

0

22