شورت ویدئو ایجاد کردن

⁣به همسرم شک دارم؛ چیکار کنم !؟

Exirtv

0

0

12

بریم برای درست کردن یه نون تارت ساده که باهاش میتونین هر مدل تارتی رو درست کنین🤌🏼

آرد ۲۵۰ گرم
کره سرد ۱۲۵ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک قاشق چایی خوری

مراحل رو طبق ویدیو انجام بدین اگر سوال داشتین بیاین داخل کانال توضیحات رو اونجا میزارم براتون 😍
داخل این تارت رو با گاناش شکلات_کرم پاتیسیر_ کرم های میوه ای_ میتونین پر کنی

Exirtv

0

0

8

⁣درد جستجوی معنا،
زخمی است که از ازل در جان انسان کاشته شده است،
زخمی که نه برای رنج که برای رشد است.

این درد مقدس، آتشی است که روح را می‌سوزاند تا او را از زنجیرهای حیوانی آزاد کند.

هر انسان، در میان گرداب زندگی، در جستجوی نوری است که وجودش را معنا بخشد؛ نوری که نه در غریزه که در اندیشه و شهود نهفته است.

این درد، همان چیزی است که انسان را از دیگر جانداران جدا می‌کند.

حیوانات، در چارچوب طبیعت، زندگی می‌کنند؛ اما انسان، فراتر از آن، به دنبال چیزی می‌گردد که جاودانه باشد، چیزی که فراتر از نیاز و بقا باشد. این جستجو، نشانی از روح الهی اوست؛ نیرویی که او را وادار می‌کند در آینه جهان بنگرد و از خود بپرسد: "من کیستم؟ و چرا هستم؟"

درد جستجوی معنا، هدیه‌ای است ازلی که هرچند تلخ، گوهری ناب در دل دارد.

این درد، انسان را از سطح به عمق می‌برد، از سایه به نور، و از پوچی به حقیقت. این درد، معجزه‌ای است که او را به انسان تبدیل کرده است.

ارادتمند
امیر مهرداد خسروی

Exirtv

0

0

22

⁣🔴 مرد سالاری، زن سالاری

👈 در دنیایی که به دنبال برتری هستیم، بیایید به یاد داشته باشیم که حق سالاری مهم‌تر از زن سالاری یا مرد سالاری است. قرآن به ما می‌آموزد که زن و مرد مکمل یکدیگرند و ازدواج سومین نیاز اساسی بشر پس از اکسیژن و آب است. بیایید به این حقیقت توجه کنیم و برای آرامش و تکامل، به یکدیگر نیازمند باشیم.

Exirtv

0

0

17

تاملی در وعده الهی

ایمانا تی وی

0

0

22

نظر شما در باره این ویدیو چیست ؟

مامان ها

0

0

7,270