شورت ویدئو ایجاد کردن

آقایون هم باید خودشون و برا خانوماشون زینت بدن!
این فقط برا خانوما واجب نیست.


‌‌‌ ‌

Exirtv

0

0

7

⁣🎥چرا انتقاد سازنده وجود ندارد؟ تأثیرات مخرب انتقاد بر عشق و روابط

Exirtv

0

0

17

⁣💐 درس اخـــلاق


❌ والدینی که به فرزندان‌ خود باج می‌دهند، قیامت شاکی خصوصی دارند!

استاد شجاعی

Exirtv

0

0

8

محمد صدیق منشاوی

قرآن کریم

0

0

13

⁣کاری که مشکلات و سختی‌های زندگی با ما می‌کنند، دقیقا مثل همین یک تیکه فیلمه👌

ما رو از بند وابستگی‌ها و نقطه ضعف‌هامون آزاد می‌کنند.

روانشناسی

0

0

12

⁣وقتی روی چشم زوم میشه انگار وارد یک دنیای دیگه میشیم. چشم‌های ما حدود ۱۳۰ میلیون سلول حساس به نور دارند. از این تعداد، تقریباً ۱۲۰ میلیون سلول میله‌ای هستند که در شبکیه پراکنده شده‌اند و نقش اصلی آن‌ها دید در نور کم، تشخیص حرکت و تفکیک سایه‌ها و تاریکی‌هاست. این سلول‌ها حساسیت بالایی به نور دارند اما رنگ را تشخیص نمی‌دهند.

حدود ۶ تا ۷ میلیون سلول مخروطی نیز در شبکیه وجود دارند، که بیشتر در ناحیه فووئا مرکز دید واضح، متمرکز شده‌اند. این سلول‌ها مسئول دید رنگی و تشخیص جزئیات در نور روشن هستند و به سه دسته تقسیم می‌شوند: حساس به نور قرمز، حساس به نور سبز، حساس به نور آبی.

ترکیب عملکرد این سه نوع سلول مخروطی به مغز اجازه می‌دهد تا طیف وسیعی از رنگ‌ها را درک کند، فرایندی که به آن دید سه‌رنگی گفته می‌شود.

Exirtv

0

0

4